Ritten juni - juli. Informatie Marmotte 2012

03-06-2012 20:58

Het rittenschema voor de periode juni - juli is gepubliceerd.  Alvast veel fietsplezier met de komende ritten!

 

Voor de deelnemers aan de Marmotte 2012 4-daagse hebben we nog de volgende afspraken:

- Samenkomst op donderdag 7 juni om 20u in Fitness De Keij, Hoogstraat 85 (= steenweg), Haaltert.  Op de agenda: praktische afspraken met betrekking tot onze 4-daagse:  reis en hotel, totaalkost en betaling saldo, fietsvervoer, deelname aan Vaujany Senior-rit (met o.a. medisch attest), fietsprogramma, enz.

- Voorbereidingsrit op zaterdag 16 juni: Randonnée des Petits-Braquets, 105 of 151km. Info op: cyclonaninne.all-info.be/organisations/30-cyclo-naninne-detail-petits-braquets.html   Er wordt nog afgesproken over plaats van samenkomst en vertrekuur. Niet alleen de Marmotte-deelnemers, maar ook alle clubleden zijn welkom om mee te gaan. Noteer wel dat dit geen clubrit is en dat er 's anderendaags zal moeten gereden worden om een punt voor het clubklassement te verdienen.

Momenteel (maandag 4 juni) is er nog met zekerheid 1 plaats vrij voor de 4-daagse. Dit is echt een 'last call', dus snel reageren als je er nog bij wil zijn!

 

Er zijn nieuwe foto's opgeladen van de 3-daagse naar Lo. Je ziet er o.a. extra foto's van de gesmaakte poëzie-avond, maar daarnaast zijn er - eindelijk - de eerste beelden van de mobiele cameraman in actie! Met dank aan Wim! Zie onze Ledenpagina's.

 

Noteer alvast ook volgende data in je agenda:

  • woensdag 15 augustus: Barbecue van de club
  • zaterdag 25 augustus: Ardennenrit (locatie wordt nog meegedeeld)

Binnenkort volgt een uitgebreide club-nieuwsbrief met meer informatie over ons verder clubprogramma.

 

Tenslotte melden we jullie nog het bestaan van een interessante nieuwe blog aan het world-wide-web-firmament: www.bloggen.be/fietsica/   De fysische fietswijsheid van Charles in hapklare brokken.