Programma 17 tot 20 mei --- 3-daagse Lo en Noord-Frankrijk 17-19 mei

15-05-2012 00:34
Voor het komend lang weekend staat een speciale activiteit op het programma: onze club-3-daagse naar Lo en Noord-Frankrijk.
 
Tegelijk programmeren we voor de thuisblijvers 2 ritten, die beide meetellen voor het regelmatigheidsklassement. Op donderdag 17 mei en zondag 20 mei zijn er ritten voor de 3 groepen.
 
Zondag hebben we de normale starturen, d.i. 8u30 voor de Groepen 1 en 2, en 9u voor Groep 3.
 
Op donderdag 17 mei starten alle groepen om 9u. De Groepen 1 en 2 starten samen met de Lo-rijders en vergezellen deze voor de eerste helft van hun lokale rit (hun = thuisblijvers). Groep 2 volgt mee tot Zwalm. Groep 1 volgt mee via Zwalm tot in Oudenaarde.
 
 
Voor de 3-daagse hebben we tenslotte nog enkele praktische inlichtingen.
 
Zoals hierboven al vermeld, starten we op donderdag 17 mei om stipt 9u. We verwachten jullie aan het lokaal rond 8u30 zodat iedereen nog vlot de baggage in de volgwagens kan bergen en we ook nog de laatste afspraken kunnen maken met alle deelnemers. We rijden naar Lo in 2 groepen, elk via een eigen parcours. Dank aan de gidsen-verkenners: Edwin, Dany en Franky.
 
Noot vooraf: de deelnemers aan de 3-daagse verdienen tijdens dit weekend eveneens 2 'kruisjes' voor het regelmatigheidsklassement. Die 2 kruisjes zijn het maximum voor het ganse weekend donderdag tot en met zondag.  
 
Beide groepen hebben een volgwagen mee. Minstens 1 van beide is een camionette. Daarin kan de baggage. Mondvoorraad en klein materiaal voor onderweg kan mee in beide volgwagens. Dank alvast aan onze sponsor Paul De Smet voor de volgwagens. Etienne volgt Groep 2, Wim volgt Groep 1.
 
 
Hoe ziet het verdere verloop eruit van de 3-daagse:
 
Dag 1, donderdag 17 mei:  Aspelare - Lo       
Groep 1 - 142km     Groep 2 - 117km     Start: 9u
We rijden de eerste dag in het clubtenue.
Lunchpakket voor 's middags zelf mee te nemen. De club zorgt voor cola en rijsttaartjes voor onderweg. Neem zelf ook wat kleine mondvoorraad mee: tenslotte zullen we gedurende de 3 dagen toch heel wat kilometers afleggen.
Aankomst rond 15u30 in hotel Oude Abdij, Lo. Toewijzing van de kamers. Verfrissing. Avondmaal.   
 
Dag 2, vrijdag 18 mei: Lo - Watten - Lo
Groep 1 - 148km   Groep 2 - 125km    Start: 9u30
Tenue: vrij, hoewel bij voorkeur clubtenue.
Lunchpakket: brood en beleg worden door de club voorzien.
Middagmaal in Watten, taverne Calypso.
Aankomst terug in Lo rond 16u. Verfrissing. Avondmaal.
 
Dag 3, zaterdag 19 mei: Lo - Erembodegem-Terjoden Albatros
Groep 1 - 130km   Groep 2 - 114km      Start: 9u30
Tenue: vrij, hoewel bij voorkeur clubtenue.
Aankomst in Terjoden rond 15u00.
Spaghetti bij aankomst in restaurant Albatros, Terjoden (rondpunt). De spaghetti wordt ons aangeboden door onze sponsor Lieven, chef van restaurant Albatros.
 
Voor de 'nieuwelingen': we komen dus niet terug aan in Aspelare. Belangrijk indien je je laat ophalen na de rit (en na de spaghetti). Er is gelegenheid om ons terug om te kleden, maar... het restaurant is geen sportcentrum... er zijn geen echte kleedkamers... en dus ook geen douches... Euh... het is wat ambachtelijk, zie je.  :)
 
We kijken alvast uit naar enkele mooie ritten, naar een aangename 3-daagse en vooral ook naar... mooi weer!
 
Tot donderdag!