Openingsspeech Voorzitter Jos seizoen 2022

28-02-2022 08:43

Opening seizoen 2022

HalliHallo beste leden, sponsors en klanten café “De Paling”.

Vandaag starten we met een nieuw hoofdstuk in een al zeer rijke sportief bestaan van de wielerclub Heghe Sportief Aspelare.

Als jullie nieuwe voorzitter, samen met het werkend bestuur, is het plan dat wij wat opgebouwd is door onze voorgangers dit zo goed mogelijk verder te zetten en waar er moet bijgestuurd worden dit ook te durven en gaan doen.

Hoe?? Wel beste leden daar kunnen jullie ons mee helpen en daarom dat we een algemene leden vergadering organiseren op vrijdag 11 maart om 20u hier in ons lokaal. T is de bedoeling om die avond eens te brainstormen naar wat kan, moet verbeteren en wat jullie in de toekomst willen.

Ik wens dan ook nog Wim VDP nog eens te bedanken voor de jaren als voorzitter van HHGsportief.

Hij heeft er samen met zijn bestuur voor gezorgd dat wij nu met een gezonde club verder kunnen werken.

Vandaag 27 februari zal ook genoteerd worden als de dag waar we in een volledig nieuwe opvallende uitrusting de weg opgegaan zijn.

Als voorzitter ben ik dan ook zeer trots op het resultaat van onze uitrusting.

Hiervoor moeten we natuurlijk al onze sponsors bedanken, want zonder hun bijdragen was dit niet direct mogelijk. Sponsors die we binnen onze eigen clubleden hebben kunnen vinden, ja daar kijken ze in onze regio wel wat vanop.

 

Daarvoor een algemene dank aan

  • Jan, firma Solora
  • Bjorn en Evy, Tuinen rottiers – Gezellig landelijk
  • Familie Paul De Smet, Haardconcept Paul De Smet
  • Gert van Carrosserie Pol
  • Familie Haelterman, Haelterman cv
  • Renata Raes, Argenta Voorde
  • Jos, JW Company

“Applaus”

Er is het afgelopen jaar natuurlijk ook gefietst en daardoor zijn er ook een 3-tal genomineerden.

Bij de heren is onze kampioen iemand die al jaren lid is van onze club, zelfs de afgelopen jaren ook nog als sponsor. Naast de fiets is hij nog hobbyboer, is hij zeer handig met verfborstel en verf, maar bovenal een zeer aangenaam persoon. In 2021 is hij er volledig voorgegaan en met 28 ritten dus een welverdiende kampioen.

Graag een applaus voor onze kampioen 2021 Winoc Geeroms.

Bij de dames was het lang een tweestrijd, maar een spijtige val van een dame heeft ervoor gezorgd dat de ander hierdoor los is weggefietst. Als de kampioen kaarten verkoop is ze al een paar keer gehuldigd geweest, maar dit seizoen mag ze zich terecht de lady kampioene noemen van 2021

Graag een applaus voor onze kampioene 2021 Mireille D’Haseleer

Onze derde genomineerde is ne kerel uit een stuk. Vroeger was hij een van de sterkhouders van de lokale voetbalclub. De afgelopen jaren heeft hij die rol binnen groep 3 doorgetrokken. Het is geen geheim dat het op dit ogenblik iets minder met hem gaat, maar met wat aanpassingen aan zijn fiets, met veel doorzettingsvermogen en wilskracht, toch een van vele actieven leden afgelopen seizoen.

Voor mij is hij de Cancellara van de groep 3 en binnen groep 3 weten ze nu waarover ik het heb.

Graag een applaus voor onze flandrien 2021 Edgard Van Den Eynde

 

Ter afsluiting van mijn eerste uitgesteld nieuwjaarsbrief wens ik nog een paar personen persoonlijk te bedanken.

 

Eerst en vooral wil ik chauffeur, fietsenmaker Daniel bedanken voor zijn inzit voor onze club. Daniel heeft ons volledige wielenpark nagekeken en hersteld waar nodig.

Hij zal ook tijdens de ritten de nodige technische bijstand blijven leveren.

Naar jullie toe beste leden vraag ik dan ook om ingeval van pech, platte band, ook eens aan Daniel te denken. Niks is gratis vandaag. Materiaal dat door Daniel aangeboden is, wordt na de rit teruggegeven aan Daniel.

Ook chauffeur Etienne wil ik persoonlijk bedanken voor zijn inzet als chauffeur.

Graag een applaus voor beiden heren.

 

Ten slotte wens ik nog een dame te bedanken voor haar inzet aflopen weken. Samen met den “Eddy” heeft zij er mee voor gezorgd, na veel pas en maatwerk, dat wij hier vandaag in deze mooie uitrusting gestart zijn.

Veerle bedankt voor het geduld en de vele uren dat je hier hebt voor uitgetrokken.

Graag een applaus voor ons Veerle.

Namens de club wens ik ook graag nog even stil te staan met het overlijden van moeder Anna. Leden die al vele jaren lid zijn hebben Anna nog gekend. Ze was jaren een helpende hand in het café en heeft er samen met haar familie voor gezorgd dat wij altijd een vlotte bediening kregen na onze ritten.

Lutgard, Elie en familie, onze innige deelneming namens Heghe sportief Aspelare.

 

Best leden, k zou ik zeggen, t is tijd voor een paar tournee generaals.

En deze worden aangeboden door Elie en de Club.

Bedankt en Sante

 

Jos Wauters, Voorzitter