Nieuw clubtenue 2013 - Pasdagen

18-11-2012 20:51
Vanaf het volgend seizoen, 2013, rijden we rond in vernieuwde clubkledij. Verandering komt soms sneller dan we die konden verwachten. Hoewel ons huidig tenue nog vrij recent is, kunnen we toch moeilijk blijven rondtoeren voor kleuren die niet meer overeenkomen met de realiteit. Er zijn nieuwe sponsors en ook nieuwe logo's voor de bestaande sponsors. Het is vanzelfsprekend dat we onze outfit daarmee in lijn brengen.
 
Het nieuwe basispakket zal bestaan uit 6 kledingstukken, gebaseerd op het nieuwe Decca gamma:
  • trui korte mouw
  • trui lange mouw
  • windvest mouwloos 
  • koersbroek kort   
  • armwarmers     
  • beenwarmers    
 
Voor alle leden die in het seizoen 2011 en/of 2012 lid waren, is enkel de omschakeling naar de nieuwe truien, de windvest en de korte koersbroek vereist. Zowel de broek als de truien en de vest krijgen nieuwe logo's en dus vervangen we die. Tegelijk heeft iedereen ook de mogelijkheid om een nieuwe broek aan te schaffen: na 2 jaar rijden met dezelfde broek was het zowiezo toch tijd om een extra broek te voorzien.

Wij voorzien om de bestelling van de kledij te plaatsen in de loop van de maand december, zowat we de kledij hebben tegen de start van het nieuwe wielerseizoen. De aflevering plannen wij in februari. De data worden jullie later meegedeeld.
 
Er zijn gelegenheden om de kledij te passen, zg. 'pasdagen'. Jullie kunnen de kledij komen passen op de volgende dagen en uren, in het lokaal:

zaterdag 24 november, van 14u tot 16u

zondag 25 november, van 10u tot 13u

zaterdag 1 december, van 10u tot 13u

zondag 2 december, van 10u tot 13u

 
We raden iedereen aan om in de mate van het mogelijke gebruik te maken van deze gelegenheid. Als kleine aanmoedigingspremie krijgt ieder die effectief komt passen een consumptie aangeboden in het lokaal.