Na-Tour Ninove - WT Kampioen: Jan Van Der Haegen

29-07-2013 00:00

Hier alvast enkele foto's van het Kampioenschap voor Wielertoeristen Groot-Ninove 2013, gereden gisteren zondag n.a.v. het Na-Tour-Criterium Ninove.

Team Heghe Sportief: Jan Van Der Haegen, Dirk Masfrancx, Yvan De Bodt en Boris Muylaert.

Onze eigenste Jan wist de 1e plaats te veroveren. Jan was mee in een vroege ontsnapping van 3 man, waaronder ook Serge De Bilde. Het drietal bleef uit de greep van het peloton en Jan wist in de eindspurt zijn medevluchters te verslaan. Proficiat Jan!

Ook Dirk legde in de spurt van de achtervolgende groep beslag op een verdienstelijke 6e plaats. Mooi, Dirk!

Voor Yvan en Boris was dit een eerste kennismaking met het koersritme. Yvan reed de koers mooi uit. Boris hield het een halve koers vol, maar hij weet nu eindelijk wat een groot mes is! Intussen hebben we opgevangen dat zowel Boris als Yvan volgend jaar straffer willen uitpakken. That's the spirit!

Nogmaals felicitaties aan het ganse Heghe Sportief team. Bravo!

In de koers voor de Medici, het Belgisch Kampioenschap Medici, werd ons ex-lid en steunend lid Marijke Van Der Schueren verdienstelijk 2e. Proficiat Marijke!  Ook daarvan hebben we enkele plaatjes.

En dan was er nog een gastoptreden van Luc Van der Eecken in de koers voor Oude Gloriën tijdens het Criterium van Aalst. Luc koerste daar tussen kalibers zoals Lucien Van Impe, Guy Nulens, Fons De Wolf, Ludo Dierckxens, enz. Ook daar hebben we een fotoke van.

 

Tot slot nog een dikke pluim aan de grote schare Heghe Sportief supporters die onze collega's zijn komen aanmoedigen: jullie waren met meer dan 50 in Ninove! Heghe Sportief heeft zich laten zien!   Hali Halo!!!

De uitslag: Na-Tour Ninove 2013 - Uitslag wielertoeristen.doc (42496)