Met Heghe Sportief op stap

01-02-2012 22:01

Zoals de traditie het stilaan wil, stappen we nu zondag 5 februari onze 'Frisse Neuzen' winterwandeling.

We vertrekken om 14 uur aan ons clublokaal voor een wandeling van ongeveer 8 à 10 km langs de mooiste plekjes in en rond Aspelare.

We zoeken goed begaanbare wegen uit, maar het is winter... en dus is stevig schoeisel toch wel nuttig. Een muts, een sjaal en een paar warme handschoenen lijken zondag ook interessante hebbedingetjes te worden.

Onderweg voorzien we een tussenstop met de gebruikelijke 'ravitaillering'. 

Na de wandeling kunnen we onze voeten en benen even laten rusten (en opwarmen) tijdens de 'après-promenade' in ons lokaal. Iedereen is hartelijk welkom!

 

 

Iets anders: ben je al ingeschreven om mee te gaan met de 3-daagse naar Lo? Neen? Dan wordt dat zo stilaan tijd, nietwaar?

Nog even ter herinnering:

De 3-daagse naar Lo gaat door in het verlengd weekend van OH Hemelvaart, van donderdag 17 mei tot en met zaterdag 19 mei. Deze uitstap is geschikt voor de 3 groepen.

We verblijven in Lo in het gezellige en gastvrije hotel “De Oude Abdij”, waar we reeds eerder met de club te gast waren.

De ritten worden afgestemd op de mogelijkheden van elke groep. We hebben uiteraard de heen- en terugrit, Aspelare-Lo en terug, en op de 2e dag vertrekken we vanuit Lo en steken we de grens over om een eindje op Franse bodem te fietsen.

De kostprijs bedraagt 110 euro, op basis van een tweepersoonskamer, met 2x avondmaal en ontbijt. Inschrijven doe je door het overschrijven van 110 euro op de rekening van de club 068-2221131-52 met de vermelding  “Lo” en je naam.

Wens je mee te gaan? Schrijf dan a.u.b. snel in. Ook hier is volzet = volzet.