Inschrijvingen en lidgeld 2014

09-02-2014 10:04

 

Vanaf dit jaar bestaat het lidmaatschap van Heghe Sportief uit 2 delen:

- het lidmaatschap van de club

en het verplichte lidmaatschap van de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB).

 

Voor de inschrijving bij de club betaal je in 2014 de som van 27,- euro.

Wij vragen jou om dit bedrag zo spoedig mogelijk te betalen via overschrijving op het rekeningnummer van de club:  BE64 0682 2211 3152   BIC code: GKCCBEBB

Vermeld duidelijk je naam en 'Lidgeld 2014' in de mededeling.

 

Er zijn geen kortingen voorzien zoals de voorgaande jaren. Daarentegen raden wij iedereen ten stelligste aan om via de eigen mutualiteit een deel van het lidgeld terug te vragen. Je kan daartoe op de website van de VWB het nodige formulier afdrukken:  www.vwb.be/page/view/89/Attest+ziekenfonds .

 

Vanaf 2014 vragen wij ook dat je verplicht aansluit (of aangesloten bent) bij de Vlaamse Wielrijdersbond (VWB).

In dat lidmaatschap zit een ruime verzekering, en bovenop krijg je kortingen bij organisaties (weg en MTB) van VWB, een korting op kledij bij Van Eyck (Aalst) en een interessant 2-maandelijks wielertijdschrift. Meer info over VWB vind je op  www.vwb.be/page/view/18/Lid+Worden  en over de verzekering op  www.vwb.be/page/view/58/Verzekering

Ga zeker eens kijken voor de verzekering: die heeft een zeer ruime dekking, ook voor sportactiviteiten die je buiten clubverband doet, 24u op 24, ook in het buitenland. Deze verzekering vervangt de huidige verzekering die de club jaarlijks afsloot, maar die enkel een beperkte verzekeringsdekking gaf tijdens de officiële ritten van de club.  

 

Het lidmaatschap VWB bedraagt   28,- euro    of, nog interessanter, voor de aansluiting van het ganse gezin: 33,- euro. Meerdere gezinsleden die onder 1 dak wonen, betalen dus samen slechts 33,- euro.

 

Je inschrijving VWB kan je op 3 manieren in orde brengen:

 

1) Ofwel heb je jezelf reeds ingeschreven voor 2014. Mooi, dat is dan al okee! Bezorg ons via mail (naar info@heghesportief.be) je VWB-lidnummer (zie VWB lidkaart). Wij zorgen ervoor dat je lidmaatschap aan de club gekoppeld wordt (voor zover je nog geen lid bent van een andere VWB aangesloten club: dit geval kijken we nog even na)

 

2) Ofwel ben je nog niet ingeschreven. Dan vragen wij jou om in de mate van het mogelijke jezelf in te schrijven op de website van VWB:  www.vwb.be/page/view/18/Lid+Worden

Laat ons weten wanneer je ingeschreven bent, wij voegen jou dan toe aan de club.

 

3) Ofwel ben je nog niet ingeschreven en lukt het jou niet om zelf via de website van VWB je inschrijving in orde te brengen: dan doen wij dat voor jou. Bezorg ons via e-mail de volgende gegevens:

- je naam en voornaam, correct geschreven :-)

- je e-mail adres (zoniet nemen we het mailadres van je e-mail over)

- je rijksregisternummer (dat vind je op je identiteitskaart)

- je gsm- of telefoonnummer

- de aanduiding of je een gezinsaansluiting wenst (33,- euro i.p.v. 28,- euro)

 

Het bedrag van je inschrijving VWB  (28,- of 33,- euro) betaal je rechtstreeks op het rekeningnummer van VWB:  BE95 4463 6111 3158   BIC code: KREDBEBB

(adres: Vlaamse Wielrijdersbond vzw, Bosstraat 101, 9255 Buggenhout)

De inschrijvingen bij VWB moeten uitgevoerd zijn ten laatste op 22 februari, d.i. vóór de start van het zomerseizoen.

 

Samenvatting:

 

- inschrijving club:    27,- euro op BE64 0682 2211 3152   BIC code: GKCCBEBB 

- inschrijving VWB:   28,- euro  (of 33,- euro)  op BE95 4463 6111 3158   BIC code: KREDBEBB  (indien nog geen lid van VWB)