Een blik op 2012...

12-12-2011 22:46

Het jaar zit er bijna op. Onze gedachten zijn al volop bij ons 39e clubseizoen. De plannen krijgen vorm. Grote evenementen, zoals een driedaagse naar Lo en Noord-Frankrijk (inschrijvingen starten weldra) en, iets verderop, een vierdaagse naar Galibier en Alpe d'Huez (volzet). Maar ook meer bescheiden initiatieven: de kermisrit naar een 'nieuwe' bestemming. En wat wordt de opvolger van de succesrit naar de Opaalkust?

Wat zit er nog in de pipeline voor 2012? Alvast een paar nieuwe sponsorlogos, nietwaar? Maar ook de sympathisanten krijgen een zichtbare erkenning via de nieuwe steunkaart van 50 euro.

We verwelkomen ook enkele nieuwe leden die zich in de voorbije weken bij ons hebben aangesloten en binnenkort in onze groep gaan meebollen. De club groeit. "Goe bezig!", zegt de voorzitter.

Overigens willen we langs deze weg kandidaat-leden signaleren dat het loont om nog in te schrijven vóór het einde van dit jaar: dat kan dan immers nog aan het voordelige kledij-tarief van 2011. Stuur ons een mailtje en je ontvangt van ons de nodige informatie.

Op de korte termijn noteren we onze nieuwjaarsreceptie met kampioenenviering op zondag 8 januari, de gesmaakte Frisse-Neuzenwandeling op zondag 5 februari en de opening van ons wielerseizoen op zondag 26 februari.

Tot binnenkort!