Bij de start van een nieuw clubjaar ...

26-12-2012 21:43
Aspelare, 26 december 2012.
 
Beste Vrienden,
 
Eindejaar nadert. De dagen lengen weeral. We kijken uit naar een nieuw jaar, naar een nieuw wielerseizoen. Het wordt een speciaal jaar voor onze club. Op 3 maart gaan we immers van start voor ons 40e wielerseizoen!
 
40 jaar, dat mag gezien en gevierd worden. Streep alvast zaterdag 5 oktober 2013 in je kalender aan. Die dag feesten wij. De zaal is al gereserveerd!
 
Maar voor we zover zijn, hebben we natuurlijk nog een resem activiteiten, nietwaar! 
 
***
 
We beginnen met onze nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari, om 11u in ons lokaal. De club zorgt voor een hapje, onze lokaalhouders Lutgarde en Elie zorgen zoals steeds voor een welgesmaakt tapje!
 
We vieren onze kampioenen van 2012. En is daar een record gesneuveld? Jazeker, we hebben, zegge en schrijve, 5 (vijf) kampioenen!
Proficiat aan Sonja Vermeylen, Herman Meerschaert, Dirk Masfrancx, Marc Chevalier en Ronny Schockaert!   Zij ontvangen een mooie trofee als aandenken.
 
 
Tijdens onze nieuwjaarsreceptie zetten we zoals gebruikelijk ook graag onze sponsors in de bloemen. Het is mede dank zij hun steun dat we onze club op zo'n opmerkelijk niveau kunnen laten groeien en bloeien. Dank u!
 
Naast de leden en de sponsors, kent onze club sedert het voorbije jaar ook steunende leden. Ook in 2013 wensen we onze steunende leden weer aan te spreken en hen een steunkaart voor de waarde van 25 euro aan te bieden. De sponsors en de steunende leden krijgen uiteraard een vermelding op onze website. Nogmaals onze dank aan allen!
 
Vooraleer het seizoen echt van start gaat, hebben we nog een paar acties en evenementen op de agenda:
 
1) Momenteel loopt de bestelling van de nieuwe kledij. We verwachten ons tenue te ontvangen rond begin februari. We plannen de kledij uit te delen rond midden februari. De precieze datum wordt later nog meegedeeld.
 
2) Het lidgeld voor 2013 blijft behouden op 25 euro. Leden die in 2012 regelmatig deelnamen aan onze clubuitstappen, ontvangen opnieuw een korting op dit lidgeld.
 
3) Intussen aan de 5e editie toe, gaat onze Frisse Neuzenwandeling door op zondag 10 februari. We starten om 14u aan het lokaal voor een wandeling van om en bij de 9km (ofte ergens tussen 8 en 10 km). Iedereen is welkom op deze felgesmaakte 'sightseeing visit' aan Aspelare en omliggende prochies.
Voorzie alvast stevige stapschoenen: onze wandelgidsen zijn soms nogal gedurfd creatief, zie je.
 
We vertrekken (te voet) om 14 uur aan ons clublokaal voor een wandeling van ongeveer 10 km langs de mooiste plekjes in en rond Aspelare. Iedereen is hartelijk welkom. Halverwege het traject is er de gebruikelijke gezellige tussenstop waar we de innerlijke mens versterken voor de terugweg. Gezien het dan nog winter is, raden we de deelnemers aan om stevige schoenen te dragen. Je weet immers nooit…

Read more: https://www.heghesportief.be/nl/ledenpaginas/nieuwsbrieven/
Voilà, dat zijn de zaken voor de korte termijn. Laat ons nu eens wat verder op de kalender kijken.
 
We openen het 40e seizoen met de gebruikelijke zegening van fietsen en renners op zondag 24 februari. Vanaf zondag 3 maart starten we met onze ritten in 3 groepen. Alle groepen starten in de maand maart om 9u.
 
De voornaamste hoogtepunten van het komend seizoen zijn:
- Een speciale rit op donderdag 9 mei (feestdag), bestemming nog vast te leggen.
- De Mallorca-uitstap van zondag 19 tot en met zondag 26 mei
- De speciale kermisrit op zaterdag 22 juni. We voorzien een smakelijke après-bike.
- De 4-daagse uitstap naar de Moezel van donderdag 15 tot en met zondag 18 augustus.
 
 
We kijken samen met jullie uit naar het komende seizoen en naar de vele aangename uren die we samen als vrienden- en sportersclub opnieuw gaan beleven. 
 
Intussen wenst het bestuur jullie allen en jullie familie een gezond en voorspoedig nieuw jaar toe!
 
Alvast tot binnenkort,
 
 
Wim Van der Perre
Voorzitter
 
 
De leden vinden het volledige artikel, met de praktische informatie, ook in de Ledenpagina's op deze website.