Afsluiting seizoen - Winteractiviteiten - Vooruitblik op 2012

15-09-2011 19:56

De leden vinden deze informatie ook terug in de ledenpagina's, maar ook voor onze sympathisanten en voor de - wie weet - geïnteresseerde toekomstige leden hebben we de volgende nuttige informatie:

 

We komen met ons wielerseizoen 2011 in de laatste kilometers. Tijd om nog even de laatste rechte lijn in herinnering te brengen.
 
In september hebben we nog 2 ritten, namelijk op 18 en 25 september. We sluiten ons seizoen af met een laatste rit voor het regelmatigheidsklassement op zondag 2 oktober. Na de tocht, zo rond 11u10, worden wij in het lokaal verwacht voor een hapje en een tapje aangeboden door de club in samenwerking met het Huis Vernaillen. We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid!
 
Vanaf zondag 9 oktober starten wij met ons 'herfst- en winterschema': we starten aan het lokaal om 9u. Oktober is meestal nog een zeer mooie fietsmaand. Profiteer daar zeker nog van om in groep te rijden. De echte kenners blijven natuurlijk de ganse winter door hun ritje doen, het geeft hen bij de start van het volgende seizoen vele kilometers conditie-voorsprong op de 'winterslapers'.
 
Van winter en conditie gesproken: raadpleeg regelmatig onze ledenpagina's op de website waar wij allerhande winteractiviteiten publiceren: spinning, piste, core stability training,... Ook jullie suggesties zijn welkom!
 
En zie, het seizoen is nog niet ten einde, of het bestuur is al gestart met de voorbereiding van het wielerseizoen 2012. Onder meer staat er een klassieke 3-daagse op het programma, met start en aankomst in Aspelare, en plannen we een meerdaagse uitstap naar de streek van de Marmotte, met o.a. Galibier, Télégraphe en Alpe d'Huez op het menu. En komt daar ook al iets aanwaaien voor de maand september van volgend jaar? Op 2 oktober - na de rit - vertellen we jullie meer over het programma 2012.
 
 
Tot slot nog een paar praktische mededelingen:
  • De aanwezigheidslijst tot 11 september is gepubliceerd.
  • Op het forum vind je de afspraken voor de spinningsessies en polsen we ook naar jullie interesse voor een avondje indoorkarting.