2e Heghe Sportief Wielerquiz op vrijdagavond 7 december

07-12-2018 00:00

Het wegseizoen loopt zo stilaan op zijn laatste benen. Tijd dus om al eens vooruit te denken wat we deze winter zoal kunnen doen.  

 

Als ik Wuyts en De Cauwer bezig hoor dan doe je fietsen niet alleen met de benen maar ook met het hoofd. Wat is er nu een betere periode om dat hoofd te trainen dan ... op vrijdagavond 7 december wanneer als wielerclub Heghe Sportief Aspelare onze 2e Heghe Sportief Wielerquiz organiseren.

 

 

Deze zal net als vorig jaar doorgaan in de voetbalkantine van Café De Paling te Aspelare (Geraardsbergsesteenweg 279 Aspelare).

Het startschot wordt gegeven om 20u00. De quiz zelf bestaat uit 9 verschillende reeksen waarin alle aspecten en domeinen van de wielersport aan bod komen. 

Cyclocross, MTB, piste, wegwielrennen, media, ploegleiders, constructeurs en fietsmekaniek ... over werkelijk alles vragen we jullie uit :-). 

De 10e reeks is een finaleronde voor de echte specialisten die zal gespeeld worden door de top 5 van het klassement na 9 reeksen. Wie wordt de opvolger van "Jasper Doet Het Stuyven", winnaar van onze 1e editie ?

 

Hoe inschrijven ? Verzamel je ploeg van 4, ga op zoek naar een catchy naam voor je ploegje en schrijf in door ons je ploegnaam te laten weten via mail naar heghesporti@gmail.com

Voor slechts 10 euro per ploeg hopen we je een leuke avond te bezorgen waarbij geen enkele ploeg met lege handen naar huis trekt. Ook de hongerigen en dorstigen onder onze quizzers zullen niks tekort komen :-). 

 

Daarom zou ik jullie willen vragen : Spread the word naar jullie leden & save the Date !